Lelki társ blog

Üdvözlünk a Lelki társ ingyenes társkereső párkapcsolati témákkal foglalkozó blogján! Kérdésekkel, történetekkel, problémákkal forduljatok hozzánk párkapcsolat, szerelem, randi és internetes társkeresés témákban!

Küldd el te is történeted!

Ha úgy gondolod mások számára is tanúságos lehet párkapcsolati történeted, problémád, esetleg a publikum tanácsát szeretnéd kérni, írj egy e-mailt nekünk:

info@lelki-tars.com

7 ok, amiért ezt a társkeresőt választod.

2014.04.05. 12:06 Lelki társ

Az internet ma már megszámlálhatatlan mennyiségű online társkeresőt hord a hátán, mégis mind közül napról napra kiemelkedik szolgáltatásunk. A Lelki társ több mint egy éve kínál online társkereső szolgáltatást, amely év alatt természetesen sokat fejlődött az oldal, ahogyan napjainkban is érkeznek rá folyamatosan külső-belső frissítések. Az interneten nagy kínálat található az online társkeresőkből, de lássuk miért érdemes a Lelki társat választani.

1. Nálunk nincs veszteni valód!

Az online társkeresők száma, azonnal megtizedelődik, ha kivesszük a lehetőségek közül azokat az oldalakat, amelyek csakis kizárólag nyerészkedés céljából jöttek létre. Jellemzően ezek az oldalak külföldi tulajdonú, vagy külföldi anyacéggel rendelkező társkereső oldalak, amelyek akár több tízezer forintot is elkérnek a sikeres társkeresésben reménykedő látogatóktól, amire természetesen semmilyen garanciát nem vállalnak az elkért hatalmas összegekért cserébe. A mi társkeresőnkkel ilyen problémája nem lehet. Szolgáltatásunk teljesen ingyenes.

2. Nincsenek korlátok!

Sok vállalat úgy gondolja, azáltal is profitra tehet szert, ha átveri a látogatóit. Tipikusan ezek azok az oldalak, amelyek ingyenes regisztrációt kínálnak, majd jóformán minden egyes szolgáltatásért pénzt kérnek, ami sokszor már nevetségesség határát súrolja. Ilyen, amikor a fényképek megtekintéséért, vagy üzenetküldésért invitálnak minket prémium tagságra. Felejtse el! Nálunk nincsenek ostoba korlátozások. Amikor mi azt mondjuk, hogy ingyenes, az úgy is van. Sem a regisztrációért, sem a szolgáltatások használatáért nem kell fizetnie és nem fog idegesítő korlátozásokba ütközni a társkeresés során.

3. Egyszerű használat

Társkeresőnk használata nem igényel mélyreható informatikai ismereteket. Oldalunk használata egyszerű. Pár kattintással és a társkereséshez elengedhetetlen adataink megadásával regisztrálhatunk, amely után már csak rajtunk múlik, hogy mennyivel bővítjük tovább adatlapunkat. Rengeteg opció áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindenki megadhassa profiljába illeszkedő tulajdonságait, és azt, hogy mely tulajdonságokat keresünk társunkban. Minden egyéb, részletes tájékoztatást a leírás rovatban közölhetünk adatlapunk látogatóival. Az adatok segítségével, már a jelöltek adatlapjának megtekintéskor egy százalékos kiértékelés segítségével dönthetjük el, hogy felvesszük-e a kapcsolatot velük vagy sem.

4. Skálázható kereső

Minden a profilodon, vagy elvárásaidként megadható opció szintén felhasználható a többi társkereső adatlapjai közötti keresés során. Külön beállíthatod, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek számodra, amelyekből semmiképpen sem engednél. A keresési találatok és az adatlapok részleteinek böngészése során eldöntheted, hogy felveszed-e a kapcsolatot a szimpatikus illetőkkel.

5. Nálunk számít a szavad

Figyelünk látogatóink igényeire. Minden visszajelzést és véleményt kiértékelünk és figyelembe veszünk az oldal továbbfejlesztésekor. Ez látszólag alapvető dolog, mégis ahogyan más szoftverfejlesztéssel kapcsolatos iparágnál, úgy a társkereső oldalak körében is sokszor a pénz kezdi el irányítani a szolgáltatások fejlesztési menetét. Mivel társkeresőnk ingyenes, ettől nem kell tartani. Ellenben mindig szívesen olvassuk az építő javaslatokat.

6. Együtt érzők és nyitottak vagyunk

Sok társkeresővel ellentétben, mi figyelünk a sérült látogatóinkra is. A kereséskor és az adatlap szerkesztése alkalmával lehetőség van meghatározni, hogy milyen egészségügyi problémával rendelkezünk. Így például nálunk mozgássérültek és hallás sérültek is használhatják az oldalt.

7. Nálunk sokan keresik a lelki társukat

Társkereső oldalunk nevének köszönhetően sokan annak tudatában érkeznek oldalunkra, hogy nem egy kalandot, hanem egy hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatot keresnek. Mindenkinek van lelki társa a világon, valaki, aki a számunkra fontos dolgokban hasonlóan, vagy teljesen megegyezően gondolkodik. Nem számít, hogy ismerkedünk, új házastársat keresünk, rondák, szépek vagyunk, hogy csak egy jó randit szeretnénk. A lelki társ társkeresőt mindenkinek érdemes kipróbálnia.

Természetesen a mi társkeresőnk sem tökéletes, de folyamatosan törekszünk erre. Mindenkinek szeretettel ajánljuk oldalunkat, akik szeretnének egy egyszerű, jó, ingyenes társkereső oldalt, mindenféle zavaró korlátozás nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: lelki társ

A bejegyzés trackback címe:

https://lelki-tars.blog.hu/api/trackback/id/tr455949862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása