Lelki társ blog

Üdvözlünk a Lelki társ ingyenes társkereső párkapcsolati témákkal foglalkozó blogján! Kérdésekkel, történetekkel, problémákkal forduljatok hozzánk párkapcsolat, szerelem, randi és internetes társkeresés témákban!

Küldd el te is történeted!

Ha úgy gondolod mások számára is tanúságos lehet párkapcsolati történeted, problémád, esetleg a publikum tanácsát szeretnéd kérni, írj egy e-mailt nekünk:

info@lelki-tars.com

50 kilóval több mint a képen

2015.02.11. 15:14 Lelki társ

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy egy randi alkalmával nem pontosan ugyanazzal a személlyel találkozott, mint akit az online felületen megismert. Kicsit idősebb, kicsit más a haja, felszedett pár plusz kilót. De néha az is előfordul, hogy a fényképek szöges ellentétben állnak a valósággal. Te hogyan reagálnál, hogyha a randi partnered plusz 50 kilóval mutatkozna be az online ismerkedés után?

Erre a kérdésre kereste a választ az a kutatási kísérlet, amelyben vékony embereket maszkíroztak kövérnek, annak érdekében, hogy kiderítsék, erre hogyan reagál az ellenkező nem. Íme mindkét nem reakciója:


Veletek már előfordult olyan, hogy valaki teljesen másként nézett ki, mint online fényképeken? Pozitív, vagy negatív volt a tapasztalat?

Szólj hozzá!

Címkék: társkeresés társkereső randi

A bejegyzés trackback címe:

https://lelki-tars.blog.hu/api/trackback/id/tr377161579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása