Lelki társ blog

Üdvözlünk a Lelki társ ingyenes társkereső párkapcsolati témákkal foglalkozó blogján! Kérdésekkel, történetekkel, problémákkal forduljatok hozzánk párkapcsolat, szerelem, randi és internetes társkeresés témákban!

Küldd el te is történeted!

Ha úgy gondolod mások számára is tanúságos lehet párkapcsolati történeted, problémád, esetleg a publikum tanácsát szeretnéd kérni, írj egy e-mailt nekünk:

info@lelki-tars.com

Gyors tippek a biztonságos társkereséshez

2014.05.24. 06:16 Lelki társ

1. Ne add ki személyes adataid

Olyan részletek, mint a telefonszámod, lakcímed, teljes neved jobb, ha nem adod tudtára senkinek mindaddig, ameddig nem bizonyosodsz meg róla száz százalékig, hogy megbízhatsz az illetőben.

2. Hozz létre egy e-mail fiókot a társkereséshez

Ha létrehozol egy külön e-mail címet a társkereséshez, akkor lehetőséged van megőrizni az anonimitásod, amit a hivatalos e-mail címeddel ellentétben nehéz lenne, hiszen a teljes nevedet tartalmazza a levelezőrendszer, amit minden egyes levélküldéskor hozzácsatol a címedhez. Hozz létre egy e-mail címet, amelyhez állnév párosul, így a kapcsolatépítés e-fázisában fenntarthatod a biztonságot.

3. Tegyél fel sok részletekbe menő kérdést

Azok, akik át akarnak verni, nem fogják sokáig állni a sarat, ha érzik, hogy gyanakodsz. Tegyél fel minél több olyan kérdést, amelyekre csak részletes választ lehet adni.

4. Az első randi legyen nyilvános helyen

Nem csak potenciálisan veszélyes szituációkat tudsz ezzel megakadályozni, de nyugodtan el is tudsz távozni a helyszínről, ha arra a következtetésre jutsz, hogy az illető nem felel meg számodra.

4. Bízz az ösztöneidben

Amikor eljön az idő, hogy találkozz egy ismeretlennel, legjobb, ha a saját megérzéseidre hallgatsz az illetővel kapcsolatban. Ha gyanakodsz, vagy kényelmetlenül érzed magad, akkor könnyen meglehet, hogy nem véletlenül érzel így.

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság társkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://lelki-tars.blog.hu/api/trackback/id/tr756200956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása